شایعات پیرامون همسر رئیس جمهور آمریکا بار دیگر جنجال آفرید/بانوی اول آمریکا دردسر تازه ترامپ!

خبرگزاری میزان- پایگاه روزنامه «ایندیپندنت» در ادامه درگیری های بین رئیس‌جمهور آمریکا و روزنامه «نیویورک تایمز» در گزارشی نوشت که «اِمیلی راتایکوفسکی» بازیگر مشهور آمریکا مدعی است که اخیرا در موقعیتی مجبور شده‌ است که در مقابل سخنان رکیک خبرنگار «نیویورک تایمز» درباره «ملانیا ترامپ» از بانوی اول آمریکا دفاع کند.
ملانیا ترامپبه گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، پایگاه روزنامه «ایندیپندنت» در گزارشی نوشت که «اِمیلی راتایکوفسکی» بازیگر مشهور آمریکا مدعی شده است که اخیرا در موقعیتی مجبور شده‌ که در مقابل سخنان رکیک خبرنگار «نیویورک تایمز» درباره «ملانیا ترامپ» از بانوی اول آمریکا دفاع کند.

بنا به این گزارش این بازیگر آمریکایی در توئیتر خود مدعی شده که یکی از خبرنگاران روزنامه «نیویورک تایمز» در گفتگویی درباره «ملانیا ترامپ» گفته که نگاهی به زندگی گذشته بانوی اول آمریکا نشان می‌دهد که «ملانیا ترامپ» یک فاحشه است.

«اِمیلی راتایکوفسکی» ضمن بیان اینکه که در نقد دیدگاه‌های سیاسی بانوی اول آمریکا، زندگی گذشته وی هیچ اهمیتی نداردرمی‌افزاید که این سخنان خبرنگار «نیویورک تایمز» توهینی آشکار به بانوی اول آمریکا و حاکی از ذهن جنسیت‌زده خبرنگار نیویورک تایمز است.

سخنگوی روزنامه «نیویوک تایمز» نیز در پاسخ به جنجال خبرنگار این روزنامه ضمن تأکید براینکه واژه‌های این خبرنگار درباره «ملانیا ترامپ» نامناسب است و نباید چنین حرف هایی گفته می‌شد اظهار کرد که در یک مهمانی خبرنگار نیویورک تایمز بدون اینکه قصد سیاسی داشته باشد صرفا درباره یک شایعه با یکی از مهمان صحبت کرده و قرار نبوده که این گفتگو شخصی رسانه‌ای و همگانی شود.

گفتنی است که روزنامه «نیویورک تایمز» از منقدان اصلی «دونالد ترامپ» است که هر از گاهی اخبار و گزارش های جنجالی را درباره رئیس‌جمهور آمریکا و اطرافیانش منتشر می‌کند و دونالد ترامپ نیز در موقعیت‌های مختلف این روزنامه را به باد انتقاد گرفته تا جایی که این روزنامه را به انتشار اخبار جعلی متهم کرده است.

شلیک موشک بالستیک به فرودگاه عربستان

نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن با یک فروند موشک بالستیک فرودگاه منطقه ای «ابها» در جنوب عربستان را هدف قرار دادند. 
 
به گزارش مهر، یگان موشکی ارتش و کمیته های مردمی یمن شامگاه چهارشنبه یک موشک بالستیک را به فرودگاه منطقه ای «ابها» واقع در منطقه «عسیر» شلیک کرد. 
 
در همین راستا، یک منبع نظامی تاکید کرد که موشک بالستیکی که به فرودگاه ابها شلیک شده است با دقت بالا به هدف اصابت کرد. 
 
گفتنی است که یگان موشکی ارتش و کمیته های مردمی یمن چندی پیش نیز پایگاه نظامی سعودی در منطقه «المزاحمیه» واقع در غرب ریاض پایتخت عربستان را با یک موشک از نوع «برکان ۲» هدف قرار داد. 
 
حملات نیروهای یمنی به داخل عمق سعودی در واکنش به ادامه تجاوز سعودی ها به یمن صورت می گیرد. 
 
رژیم سعودی به همراه چند کشور عربی دیگر وابسته به خود نزدیک به دو سال است تجاوز به یمن را آغاز کرده است. در طول این تجاوز هزاران نفر از مردم یمن شهید و زخمی و خسارات زیادی نیز به زیرساخت های این کشور وارد شده است. 

جنگ سوریه عملا به پایان رسیده است

لوی حسین، روز جمعه در مصاحبه با «رویترز»، گفت که به اعتقاد او، در حالی که دولت های خارجی پشتیبانی خود را از شورشیان مسلح ضد دولت سوریه قطع کرده اند، جنگ سوریه برای کسب حاکمیت عملا تمام شده است.

سرویس جهان مشرق - «لوی حسین» از مخالفان شناخته شده دولت سوریه معتقد است که، " مناقشه مسلحانه بر سر حکومت، عملا به پایان رسیده است".

لوی حسین، روز جمعه در مصاحبه با «رویترز»، گفت که به اعتقاد او، در حالی که دولت های خارجی پشتیبانی خود را از شورشیان مسلح ضد دولت سوریه  قطع کرده اند، جنگ سوریه برای کسب حاکمیت عملا تمام شده است.

او گفت که دیپلماسی با محوریت روسیه، «راهی جدید» برای پایان مناقشه ایجاد کرده است، جنگی که حدود 6 سال از آغاز ان می گذرد و به بهای جان صدها هزار سوری تمام شده است.

حسین 57 ساله که برای سال ها یکی از چهره های محوری اپوزیسیون دولت سوریه مستقر در دمشق بوده است، می گوید: " مناقشه مسلحانه برای (کسب) حاکمیت عملا تمام شده است." منتقدان لوی حسین اما او را به هم سویی با دولت سوریه متهم می کنند.

وقتی در سال 2011 شورش های مسلحانه علیه دولت سوریه آغاز شد، لوی حسین در دمشق ماند. ولی در نهایت در سال 2015، او از سوریه خارج شد و به اسپانیا رفت. او چند باری سابقه دستگیری داشت. به نظر این مخالف سیاسی بشار اسد، در حال حاضر، " دولت های خارجی دیگر صحبت از حمایت از گروه های مشخص برای سرنگونی مسلحانه بشار اسد نمی کنند. ما داریم دوباره به یک مبارزه سیاسی بازمی گردیم."

حسین که در حال حاضر ساکن مادرید است، در جریان سفر به بیروت با رویترز مصاحبه کرد. او در بیروت به دنبال ایجاد یک ائتلاف تازه از مخالفان است، با این امید که از این ائتلاف برای مذاکرات صلح با ابتکار سازمان ملل در اواخر ماه جاری دعوت شود.

چشم انداز دیپلماتیک در ماجرای سوریه در چند ماه اخیر دچار تغییرات بزرگی شده است. از جمله این که اولویت های ترکیه از حمایت از گروه های شورشی ضد دولت سوریه به سوی نبرد با داعش و شبه نظامیان کرد، چرخیده است.

ترکیه اکنون از قصد خود مبنی بر همکاری با روسیه و کمک به روند صلح سخن می گوید. دولت ترکیه مهم ترین حامی گروه های شورشی مسلح در شمال سوریه، تحت پرچم «ارتش آزاد سوریه» FSA، بوده است. این گروه ها در ماه دسامبر گذشته متحمل سنگین ترین شکست خود شدند، زمانی که ارتش سوریه با کمک نیروی هوایی روسیه و نیروهای شبه نظامی مورد حمایت ایران، توانست آن ها را از شهر استراتژیک حلب بیرون براند.

برخی از گروه های زیرمجموعه ارتش آزاد، اکنون در در شمال سوریه در کنار ارتش ترکیه با داعش و شبه نظامیان کرد می جنگند.

همچنین گروه های شورشی مسلح از سوی شیخ نشین های خلیج فارس و ایالات متحده هم کمک دریافت می کردند. در حالی که هنوز سیاست ترامپ درباره سوریه روشن نیست، او قبلا اظهار کرده که می تواند کمک های آمریکا به شورشیان سوری را قطع کند.

لوی حسین می گوید: " حلب فقط یک نبرد نبود، حلب خود جنگ سوریه بود" که به باور او شورشیان این جنگ را باخته اند.

با این حال، نبردها هنوز ادامه دارد. یک ائتلاف جدید از گروه های مسلح جهادی روز پنجشنبه اعلام کردند که قصد دارند حملات جدید را علیه دولت سوریه انجام دهند. شورشیان ارتش آزاد هم مدعی شدند که روز جمعه به مواضع ارتش سوریه در شمال غرب این کشور حملاتی داشته اند.

هنوز بخش هایی از سوریه از کنترل دولت این کشور خارج است، از جمله استان دیرالزور که درسلطه داعش است، بخش های بزرگی از شمال سوریه که در کنترل شبه نظامیان کرد است و بخشی از غرب سوریه که در اختیار شورشیان مسلح است.

لوی حسین که خود به مانند بشار اسد یک علوی است، از مخالفان سرسخت گروه های جهادی تندرو است که مشمول آتش بس نیستند و به جنگ با دولت ادامه می دهند.

او گفت که حضور روسیه به او یک اطمینان خاطر داده است: " ما حالا یک قدرت بین المللی، یعنی روسیه، را به عنوان تضمین کننده داریم." او خواستار حمایت همه گروه های سوری از تلاش های دیپلماتیک تازه برای حل مناقشه 6 ساله شده است:

" وقتی من از کشور فرار کردم، هنوز روسیه وارد صحنه نشده بود."

 

کشور همسایه‌ای که اطلاعات محرمانه ایران را به اسرائیل فروخت

در حالی که ترکیه و رژیم صهیونیستی از اواسط تابستان سال 1395 روابط دیپلماتیک خود را طی توافقی مجددا پس از 6 سال تنش از سر گرفتند، اما تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند روابط نظامی آنکارا و تل‌آویو علی‌رغم تمام همکاری‌های پیشین، تا آینده نزدیک سرد باقی خواهد ماند.

«ایتان کوهن» تحلیلگر امور ترکیه در اندیشکده «موشه دایان» وابسته به دانشگاه «تل‌آویو» می‌گوید: «آنکارا نمی‌خواهد بیش از حد حامی اسرائیل جلوه کند...توافق آشتی میان ترکیه و اسرائیل بیشتر ناشی از جست‌وجوی اسرائیل برای مشتری بالقوه قراردادهای گازی پرسود مدیترانه‌ای و تمایل ترکیه جهت بازگشت به صحنه منطقه‌ای رخ داد.»

کوهن در مصاحبه با روزنامه «جروزالم پست» گفت همچنین به دلیل عملگرایی «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه درخصوص مسائل امنیتی منطقه از جمله بحران سوریه، تاثیر ساقط کردن جنگنده روسیه بر روابط آنکارا-مسکو، تداوم تهدید گروه داعش و تغییر مواضع کاخ سفید، همگی باعث بازگشت اردوغان به سمت تل‌آویو شد.

وی با اشاره به روابط نزدیکی که ارتش‌های ترکیه و رژیم صهیونیستی در روزگار گذشته (تا 6 سال پیش) داشتند تاکید کرد با وجود نزدیک شدن سران ارشد سیاسی به هم اما ارتش ترکیه اکنون نظامیان اسرائیل را رقیبی برای خود می‌داند.

ترکیه و رژیم صهیونیستی در گذشته از دهه 1960 متحدان نزدیکی در زمینه‌های صنایع نظامی، همکاری‌های امنیتی، اشتراک گذاری اطلاعات محرمانه و تمرینات نظامی بوده و درپی دو توافقی که در سال‌های 1994 و 1996 امضا کردند به نزدیک‌ترین شرکای نظامی در منطقه تبدیل شدند.

جروزالم پست همچنین تصریح کرد آنکارا بعنوان متحد نزدیک تل‌آویو، اطلاعات محرمانه‌ای را که از ایران جاسوسی کرده بود، در اختیار اسرائیل قرار می‌داد.

بعلاوه ترکیه یکی از اصلی‌ترین خریداران تسلیحات اسرائیلی بود به‌گونه‌ای که تا کنون 650 میلیون دلار تجهیزات پیشرفته برای تانک‌های M-60، 1 میلیارد دلار جنگنده‌های F-4E، 200 میلیون دلار پهپادهای پیشرفته هِرون، 200 میلیون دلار سیستم‌های نظارتی و شناسایی و همچنین 150 میلیون دلار سامانه‌های موشکی پیشرفته و مهمات هوشمند خریداری کرده است.

بعد از حمله نظامیان اسرائیلی به کشتی «ماوی مرمره» حامل کمک‌های بشردوستانه به نوار «غزه» - که به کشته شدن 9 فعال حقوق‌بشری ترک و زخمی شدن 60 تن دیگر منجر شد – آنکارا تمام پروژه‌های دفاعی و همکای‌های نظامی با تل‌آویو را قطع کرد.

درخواست «نتانیاهو» از «ترامپ» برای به‌رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر «بلندی‌های جولان»

نخست وزیر رژیم صهیونیستی از رئیس جمهور آمریکا خواست حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان اشغالی را به رسمیت بشناسد.

به گزارش مشرق، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد طی دیدارش با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از او خواسته تا حاکمیت رژیم اسرائیل بر «بلندی‌های جولان» اشغالی را به رسمیت بشناسد.

نتانیاهو در گفت‌وگو با خبرنگاران بعد از نشست مطبوعاتی مشترک با ترامپ، گفت خواستار الحاق کرانه باختری که 2.5 میلیون فلسطینی در آن زندگی می‌کنند، نیست اما با راهکار دو دولتی نیز مخالف است.

ترامپ چهارشنبه شب طی کنفرانس خبری مشترک با نتانیاهو گفت هم راهکار دو دولتی و هم تک دولتی را بررسی می‌کند و گزینه‌ای را انتخاب خواهد کرد که دو طرف را راضی کند.