اظهارنظر ابوبکر البغدادی درباره کودتای ترکیه

اظهارنظر ابوبکر البغدادی درباره کودتای ترکیه اتاق خبر 24

پایگاه اینترنتی «اعماق» وابسته به گروهک تروریستی"داعش، مواضع «ابوبکر البغدادی» سرکرده این گروهک درباره کودتای ترکیه را منتشر کرد.

 ابوبکر البغدادی گفت: «کودتای ترکیه غیر شرعی و نامشروع است و حکومت های کافر نامبارک هستند.»

 سرکرده داعش در ادامه افزود: «به زودی همدیگر را در ترکیه خواهیم دید. ارتش ترکیه نابود می شود.»

البغدادی مواضع خود درباره کودتای ترکیه را در پی اعلام دولت ترکیه درباره تسلط حزب حاکم بر کودتا و خنثی کردن آن اعلام کرده است.

اولین محموله از "موشک‌های اس ۳۰۰" وارد ایران شد

۲۸ تیر ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۵
اس 300

اولین محموله از موشک‌های سامانه اس ۳۰۰ وارد ایران شد. موشک‌هایی که وارد کشور شده، مخصوص استفاده در سامانه موشکی S۳۰۰-PMU۲ هستند.

به گزارش خبرنگار دفاعی - امنیتی خبرگزاری تسنیم، قرارگاه پدافند هوایی ارتش که از سالیان اخیر کار ایجاد یک شبکه یکپارچه پدافندی را پیگیری می‌کرد، پس از انجام مراحل امنیتی و نظامی، در سالیان اخیر موفق به تاسیس این شبکه پدافندی شده است. این قرارگاه حالا توسط این شبکه یکپارچه که سراسر کشور را دربرگرفته، امنیتی بسیار بالا برای آسمان کشور به وجود آورده است.

اما در ماه‌های اخیر با ورود و رونمایی از اولین محموله از ادوات سامانه موشکی اس 300، توان پدافندی این قرارگاه به شدت افزایش یافته است، به‌طوری که تا پایان سال جاری و بنابر آنچه که امیر اسماعیلی فرمانده این قرارگاه اعلام کرده، اولین سامانه موشکی اس 300 تا پایان امسال، استقرار عملیاتی خواهد یافت.

اولین محموله از "موشک‌های سامانه موشکی اس 300" نیز اخیراً وارد کشور شده و این نشان از عزم جدی ایران و قرارگاه پدافند هوایی برای واردکردن این سامانه موشکی پیشرفته به چرخه پدافند هوایی کشور، دارد.

در حال حاضر 3700 نقطه کشور تحت پوشش قرارگاه پدافند هوایی قرار دارد که حاصل زحمات شبانه‌روزی قرارگاه پدافندی هوایی است، به‌طوری که ایکائو یا همان سازمان بین‌المللی هوانوردی نیز امنیت بالای آسمان ایران را ستوده است.

براساس این گزارش، اس300 در حال حاضر یک خانواده است و انواع مختلفی از این سامانه با کاربردهای متفاوت در وزارت دفاع روسیه تولید شده است. هم‌اکنون اس300 پی‌ام‌یو (S-300PMU) به‌عنوان یکی از مرگبارترین و پیشرفته‌ترین سامانه‌های موشکی خانواده اس300 شناخته می‌شود. آن‌ طور که روس‌ها اعلام کرده‌اند، زمان آماده‌سازی این نوع از سامانه‌ها، حدود 5 دقیقه‌ است که این خود یکی از ویژگی‌های مهم سامانه موشکی اس300 پی‌ام‌یو به شمار می‌رود.

یکی از بهترین مدل‌های سری P سامانه موشکی اس 300، سامانه‌های پی ام یو 2 هستند که رادار کشف هدف این سامانه 64N6E Big Bird نام دارد و می‌تواند حدود 200 هدف را کشف و همزمان 12 هدف را رهگیری کرده و اطلاعات به‌دست آمده را به رادار کنترل آتش یا همان رادار درگیری سامانه موشکی منتقل کند.

برد درگیری با اهداف توسط سامانه موشکی اس 300، 200 کیلومتر اعلام شده است.


رادار پرنده بزرگ (Big Bird) در ایران

در مراسم رژه همچنین، ادوات دیگری از سامانه موشکی اس 300 رونمایی شده بود که به تفکیک تصاویر آنها را در ذیل می‌توانید ببینید:



پست فرماندهی


سامانه UNIVERSAL


رله ارتباطی اس 350


خودرو کِشنده

علاوه بر این تجهیزات، چند روز بعد نیز شبکه خبری العالم تصاویری پخش کرد که نشان می‌داد، پرتابگرهای این سامانه موشکی نیز وارد کشور شده است، تصویری از این پرتاب‌گر در یکی از بزرگراه‌های کشور را در ذیل ببینید:

با ورود این تجهیزات، مشخص شد که قطعا پیشنهاد قبلی روس‌ها مبنی بر فروش سامانه موشکی آنتی 2500 محقق نشده و با اصرار ایران، سامانه موشکی اس 300 پی ام یو، وارد کشور شده است اما این تجهیزات نشان نمی‌داد که کدام مدل از اس 300ها وارد کشور شده است.

ایران، در سال 2007 قرارداد خرید سامانه موشکی S300-PMU1 را با روس‌ها امضا کرده بود که با عدم تحویل آن به ایران و گذشت سالیان دراز، خط تولید این سامانه در روسیه، کلا متوقف شده بود و ایران هم دیگر خواهان آن مدل از اس 300 نبود، لذا ایران و روسیه توافق کردند که قرارداد را به‌روز کنند که این اتفاق سال گذشته رخ داد و تهران - مسکو، قرارداد جدیدی برای فروش اس 300 به ایران امضا کردند اما مدل سامانه‌ای که قرار بود به ایران تحویل داده شود، هیچ وقت اعلام نشد.

حالا با ورود ادوات مربوط به اس 300 و "موشک‌ها"، مشخص شده است که ایران سامانه S300-PMU2 که یکی از بهترین سامانه‌های دفاعی و پدافندی حال حاضر جهان است را تحویل گرفته است.

منافقین به مرزهای ایران می‌آیند/ توهین سخیف به سردار سلیمانی


یکی از کارشناسان بی بی سی فارسی با طرح این ادعای عجیب که "داعش را ایران به وجود آورده" با عصبانیت به ایران تاخت و از سعودی‌ها و منافقین حمایت کرد.
بی بی سی منافقین به مرزهای ایران می‌آیند/ توهین سخیف به سردار سلیمانی
به این مطلب امتیاز دهید
21.1% 78.9%

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، حضور "ترکی الفیصل" شاهزاده سعودی در نشست منافقین که موضوع جنجالی هفته گذشته بود در بخش فارسی بی بی سی هم مورد بررسی قرار گرفت.

 

"ترکی الفیصل" رئیس پیشین استخبارات عربستان شنبه گذشته برای نخستین بار به صورت علنی در نشست سالانه منافقین در پاریس پایتخت فرانسه حضور یافت. 

 

بی بی سی فارسی گفت که "یکی از دلایل خشم مقامات ایران برای حضور شاهزاده‌ای از عربستان سعودی در این جلسه آن بود که او به صراحت خواهان سقوط نظام جمهوری اسلامی شد."

 

وزیر خارجه کشورمان در واکنش به حضور ترکی الفیصل در اجتماع منافقین گفته بود: «وی هم تولید کننده القاعده و طالبان بوده و هم نقش بسیار ننگینی در سابق رژیم سعودی داشته است که حضورش قدری خبرساز شد که این هم نشان دهنده بی کفایتی و بی درایتی این افراد است که مانند صدام آینده خود را به تروریست‌ها گره می‌زنند.»

 

 

رابطه آل‌سعود با منافقین؛ از نهان تا عیان

"نجاح محمدعلی" روزنامه‌نگار و تحلیلگر مسائل خاورمیانه با انتقاد از این اقدام شاهزاده سعودی از رابطه غیرعلنی سعودی‌ها با منافقین پرده برداشت و گفت: «در سال 2013 در زمان بندرسلطان، رئیس سازمان اطلاعات عربستان سعودی در نزدیکی مرز اردن با سوریه یک اتاق عملیات به وجود آورد. برخی از مجاهدین خلق[منافقین] آمدند و کمک لجستیکی و اطلاعاتی می‌کردند حتی ترجمه می‌کردند.»

 

این رابطه نهانی و غیرعلنی را "سعید شاهسوندی" عضو بریده و جداشده از منافقین هم تأیید کرد: «در سال 1366 زمانی که آقای رجوی در عراق زندگی می‌کرد و آقای ترکی الفیصل رئیس استخبارات عربستان سعودی بود آقای رجوی به همراه عباس داوری و سیدالمحدثین و چند محافظ و با اجازه دولت عراق تحت عنوان زیارت مکه به عربستان رفتند. این اولین تماس رسمی است. می‌دانیم فردی مثل آقای رجوی فقط برای زیارت به مکه نمی‌رود.»

 

این عضو بریده از گروهک منافقین که اکنون در لندن زندگی می‌کند از سیاستی به نام «زیستن در شکاف» خبر داد که از زمان مسعود رجوی وجود داشته است. بر مبنای این سیاست، منافقین از شکاف‌های موجود و اختلافات و جنگ‌ها برای رشد و تقویت خود استفاده می‌کنند: «زیستن میان لیبرال‌ها و مرتجعین پس از انقلاب، زیستن در تفاوت‌های سیاست فرانسه و آمریکا پس از فرار به فرانسه، زیستن در شکاف جنگ ایران و عراق و امروز هم زیستن بین تضاد جمهوری اسلامی و عربستان».

 

 

منافقین مردم را کشتند

"حسن هاشمیان" تحلیلگر نزدیک به عربستان به سیاست‌های منطقه‌ای ایران تاخت و ایران را متهم به دخالت در بحرین و یمن و سوریه و عراق کرد. وی می‌گوید استفاده عربستان از منافقین برای مقابله با ایران درست است.

 

نجاح محمدعلی اظهارات هاشمیان را نادرست خواند و گفت: «پادشاه بحرین در گزارشی که درباره اتفاقات بحرین داد به صراحت اعلام کرد ایران هیچ دخالتی در بحرین نداشته است. درباره یمن تاکنون نه عربستان و نه ائتلاف عربی نتوانستند ثابت کنند که ایران حتی یک تأثیر کوچک داشته است. برعکس می‌دانید که در مذاکرات کویت و ژنو همه آن‌ها و حتی سازمان ملل از نقش مثبت ایران در برقراری صلح در یمن صحبت می‌کنند.»

 

وی درباره نقش مثبت ایران افزود: «درباره عراق هم کل جهان می‌دانند ایران در جنگ با داعش و آزادی فلوجه و تکریت و بیجی نقش مثبت دارد. حتی خود اوبامااز نقش ایران در جنگ با داعش ستایش کرد.»

 

این تحلیلگر عراقی اظهار داشت که "ارتباط ایران با حزب الله و حزب الدعوه و مجلس اعلی ارتباط عقیده‌ای است. آن‌ها معتقدند این جمهوری اسلامی و ولایت فقیه است. این را نمی‌شود با مجاهدین خلق مقایسه کرد چون این مجاهدین خلق خودشان را در خدمت دشمنان جمهوری اسلامی قرار داده‌اند. در جنگ عراق با ایران و اشغال کویت و کشتار مردم شرکت کردند.»

 

 

توهین تحلیلگر بی بی سی به سردار سلیمانی

حسن هاشمیان که به شدت عصبانی شده بود بر حجم اتهام‌زنی علیه جمهوری‌اسلامی افزود.

 

وی با اشاره به انتفاضه مردم عراق علیه حزب بعث در سال 1991 (اسفند 1369) که در آن زمان صدام، ایران را متهم به دخالت در آن می‌کرد با حمایت تلویحی از دیکتاتور سرنگون شده عراق، گفت که "الان ما می‌فهمیم صدام حسین چه می‌گفتند."

 

25 سال پیش، پس از شکست ارتش عراق در جنگ اول خلیج فارس، مردم این کشور علیه حزب بعث قیام کردند و کنترل 14 استان از 18 استان این کشور را به دست گرفتند. اما در نهایت صدام با کمک ارتش مجهز خود و یاری منافقین، سرکوب گسترده‌ای به راه انداخت و هزاران نفر را به شهادت رساند. گفته شده تنها منافقین در این انتفاضه، 25هزار نفر از مردم عراق را به شهادت رساندند.

 

در ادامه برنامه بی بی سی، هاشمیان تا آنجا پیش رفت که ایران را متهم به "پدیدآوردن داعش" کرد.

 

تحلیلگر نزدیک به پادشاهی آل‌سعود در اظهاراتی عجیب مدعی شد: «نظامی‌های ایران این سیاست را ادامه می‌دهند. خودشان داعش را به وجود آوردند. آقای نوری المالکی 2400 نفر از نیروهای داعش را از زندان آزاد کرد. بعد موصل را تحویل داد تا آقای قاسم سلیمانی بیاید بگوید ما می‌خواهیم این کشور را از داعش و غیرداعش نجات دهیم.»

 

هاشمیان که از فرط عصبانیت کنترل خود را از دست داده بود با توهین به سردار سلیمانی گفت: «داعش، نوکر سلیمانی است.»

 

سخنان این فرد با واکنش تحلیلگر عراقی مواجه شد. محمدعلی نجاح با اشاره به سخنان هاشمیان که گفته بود ایران، داعش را به وجود آورده، کنایه زد: «آره! ایران با خودش می‌جنگد!»

 

وی ادامه داد: «خلاصه ملت عراق از ایران تشکر می‌کند. اگر ایران نبود داعش در خانه تک تک عراقی‌ها بود. چرا ایشان(هاشمیان) عصبانی است.»

 

 

نزدیک شدن منافقین به مرزهای ایران

 

حسن هاشمیان در پاسخ به سؤال دیگری درباره فایده ارتباط منافقین با عربستان سعودی، از نزدیکی آن‌ها به مرزهای جمهوری اسلامی ابراز خرسندی کرد: «مجاهدین خلق در کشورهای منطقه دفتر باز خواهند کرد. این به آن معناست که سازماندهی آن‌ها در مرزهای ایران خواهد بود.»

 

او ثمره نزدیک شدن احتمالی منافقین به مرزهای ایران را این طور توضیح داد: «کمک‌های مردمی[!] کشورهای منطقه را جمع‌آوری می‌کنند. سازماندهی می‌کنند و توجه رسانه‌ای خیلی گسترده‌ای ایجاد می‌شود.»

 

پاسخ "شاهسوندی" عضو جداشده از منافقین به هاشمیان نیز در نوع خود جالب بود. وی گفت: «این دیکته‌ای یک بار نوشته شده با غلط‌های زیاد است.این دیکته رفوزه شد. این دیکته را یک بار آقای مسعود رجوی نوشتند. در شراطی که توپ و تانک و آتش‌بارهای سنگین گوناگون از عراق به دست می‌آوردند. سازمانی که متوسط سنی افراد آن 55 سال است. سازمانی که یکی یکی به بیماری‌های روزانه می‌میرند و بین لیبرتی و آلبانی و اروپا پراکنده شده‌اند.»

 

چرا تیپ فاطمیون؟/ غبار مهجوریت بر تن شهدای مدافع حرم افغانستانی

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چشم برخوار، واژه «مدافع حرم» را  هر انسان آزاده‌ای که می شنود به یاد دوران دفاع مقدس و دلاوریها و شجاعت های مردان قوی نفس می‌افتد.

شکست و عقب‌نشینی های پی در پی تکفیری‌ها در گرو شهادت‌طلبی مدافعان حرم است، سربازانی که برای دفاع از حریم اهل‌بیت جان خود را  فدا می‌کنند، در مظلومیت و گمنامی می‌جنگند و با مظلومیت به شهادت می‌رسند.

رهبر انقلاب درباره مدافعان حرم فرمودند: «حقیقتاً هـم شـهدای شـما، هـم خانواده هـا، پـدران، مـادران و فرزنـدان آنـان، حـق بزرگی بر گـردن همـه ی ملت ایـران دارند. ایـن شـهدا امتیازاتـی دارند:

یکـی ایـن اسـت کـه اینهـا از حریـم اهل بیـت در عـراق و سـوریه دفـاع کردنـد و در ایـن راه بـه شـهادت رسـیدند.

امتیـاز دوم ایـن شـهدای شـما ایـن اسـت کـه اینهـا رفتنـد بـا دشـمنی مبـارزه کردنـد کـه اگـر اینهـا مبـارزه نمی کردنـد ایـن دشـمن می آمـد داخـل کشـور… اگـرجلویش گرفتـه نمی شـد مـا باید اینجـا در کرمانشاه و همـدان و بقیه اسـتانها بـا اینهـا می جنگیدیم و جلـوی اینهـا را می گرفتیم. در واقع ایـن شهدای عزیـز ما جـان خودشان را در راه دفاع از کشـور، ملت، دیـن، انقلاب اسلامی فـدا کردند.

امتیـاز سـوم هـم این اسـت کـه اینهـا در غربـت بـه شهادت رسیدند. ایـن هـم یـک امتیـاز بزرگـی اسـت. این هـم پیش خـدای متعـال فرامـوش نمی شـود.»

اما هسته‌ اولیه‌ شکل‌گیری تیپ و لشگر فاطمیون، تعدادی از بچه‌های افغانستانی بودند که به آن‌ها سپاه محمد (ص) می‌گفتند. این گروه در افغانستان علیه شوروی می‌جنگیدند و نیروهایی بودند که از انقلاب اسلامی ایران نیز حمایت می‌کردند و به‌ نوعی نیروهای امام خمینی (ره) محسوب می‌شدند و در جنگ با طالبان نیز حضور داشتند.

رزمندگان افغانستانی در دوران دفاع مقدس در یگان‌های مختلفی از جمله لشکر ۵ نصر خراسان، ۲۱ امام رضا (ع) و ۱۷ علی بن ابیطالب (ع) حضور داشتند، همچنین در سال ۶۴ یگانی به نام تیپ ابوذر شکل گرفت که رزمندگان این تیپ از مجاهدان افغانستانی بودند.

دو هزار شهید افغانستانی دوران دفاع مقدس، عدد کمی نیست که از آن غافل مانده‌ایم. نه اسمی، نه نشانی و نه یادبودی از آنان است و نه کسی برای ما گفت که شیرمردان هراتی و قندهاری و مزارشریفی جانشان را بر کف دستشان گذاشتند و در جبهه‌های غرب و جنوب در دفاع مقدس جنگیدند و هرگاه هم که یک افغانستانی در کشورمان دیدیم به نگاه حقارت به آن‌ها نظر افکندیم.

آن روز در دفاع مقدس دو هزار شهید تقدیم کردند و امروز همان‌ها و فرزندانشان در جبهه‌ی مقاومت در قالب لشکر فاطمیون در حال جنگیدن با تکفیری‌ها در سوریه هستند.
زمانی هم که بحث جنگ سوریه و داعش پیش آمد تقاضا کردند که در جنگ شرکت کنند، این تقاضا را حجت الاسلام علوی و شهید ابوحامد (فرمانده تیپ فاطمیون) مطرح کرد و انقلاب اسلامی ایران هم که همیشه و همه‌جا حامی گروه‌های مقاومت است، از تشکیل گروه فاطمیون حمایت کرد.

هسته اولیه تیپ فاطمیون با ۲۵ نفر شکل گرفت و این‌ها اولین نیروهایی بودند که به سوریه رفتند. اوایل با گروه‌های عراقی کتائب سیدالشهدا و دیگر گروه‌ها کار می‌کردند و به عنوان دسته کوچکی در کنار آن‌ها قرار می‌گرفتند، کم‌کم راه باز شد و هر بار که شهیدی از بچه‌های افغانستانی را برای تشییع به ایران و افغانستان می‌آوردند، موجی از شیعیان افغانستان برای دفاع از حرم حضرت زینب (س) به سوریه رفتند.

دلیل نامگذاری لشکر فاطمیون
نام «فاطمیون» به این دلیل انتخاب شد که این تیپ در ایام شهادت حضرت زهرا (س) شکل گرفت. همچنین رزمندگان افغانستانی می‌گفتند چون حضرت زهرا (س) غریب بود و در غربت شهید شد و ما هم در سوریه غریب هستیم، نام فاطمیون برازنده است. همه رزمنده‌های این تیپ، افغانستانی هستند؛ عده‌ای از خود افغانستان و عده‌ای هم از افغانستانی‌های مقیم سوریه هستند. افغانستانی‌های مقیم سوریه در همان اطراف زینبیه زندگی می‌کردند و جمعیتی در حدود ۱۵ تا ۱۶ هزار نفر داشتند که بعد از حمله تکفیری‌ها، چیزی حدود پنج هزار نفر ماندند و از حرم دفاع کردند.

ملی‌گرایی، اصلی ترین دلیل مظلومیت شهدای افغانی است

مدافعان حرم، مدافعان امنیت ایران اسلامی و همه مظلومان هستند، اما خودشان مظلومند و شهدایشان مظلوم‌تر؛ در صحنه دفاع از حرم اهل بیت (ع) مدافعان افغانی بسیاری در کنار مدافعان ایرانی جانفشانی کرده و به شهادت رسیده اند ولی متأسفانه پیکر های پاک این شهدا غریبانه در گلزار شهداهای کشور، مانند گلزار شهدای امامزاده ابراهیم بن موسی بن جعفر علیه السلام (امامزاده نرمی) دفن شده اند؛ به طوری که شاید خیلی از مردم و دوستداران شهدا هم از وجودشان در گلزار شهدا، نا آگاهند و در زیارت مزار شهدا حتی یادی از ایشان نکنند.

جوانانی که زیرسایه خورشید به شهادت رسیده‌اند؛ نباید فراموش شوند، آنهایی که مردانه در برابر خونخوارترین تروریست‌های روی زمین سینه سپر کردند؛ آنهایی نتوانستند غربت حریم حضرت زینب سلام الله را ببینند؛ نباید احساس غربت کنند، نباید غریبانه تشییع شوند. آنها زیر سایه خورشید بودند تا به خورشید رسیدند پس حرمت دارند.

فرقی ندارد که شهدای اسلام کجا به شهادت رسیده باشند، هر جا ظلم و ستمی باشد، باید برای مقابله با دشمنان اسلام شتافت و شهدای مدافع حرم ایرانی و افغانستانی نزد خداوند یکسانند. همانگونه که امام حسین (ع) در جنگ با ظالمان به شهادت رسیدند، رزمندگان اسلام نیز هر جا ستمی بر مردم مسلمان ببینند، علیه ظلمو ظالم قیام می‌کنند؛ چرا که الگوی شهدای اسلام، امام حسین (ع) و یارانشان هستند…..

تصاویر تشییع اولین شهید مدافع حرم افغانستانی (محمدجمعه رسولی) در برخوار

مردم شهرستان برخوار بارها ارادت خویش را به ساحت اهل‌بیت علیهم السلام، یاران و محبینشان اثبات کرده‌اند، در صورتی که رسانه‌ها و نهادهای فرهنگی در خصوص تشییع جنازه پیکر شهدا به وظیفه خویش عمل کنند هیچ‌گاه شاهد تشییع جنازه‌های غریبانه برای این مردان آسمانی نخواهیم بود.

مراسم تشییع و خاکسپاری شهید سید هادی حسینی جمعه ۲۵ تیرماه بعد از نماز جمعه از مسجد امام صادق (ع) مصلی برگزاری نماز جمعه شهر حبیب آباد، به طرف امامزاده عبدالمومن و گلزار شهدای شهر حبیب‌آباد برگزار می‌شود.

امید است شهروندان برخواری همچون گذشته پر شورتر  از هر زمان دیگر، شهید مدافع حرم سید هادی حسینی را به بهشت بدرقه کنند و اجازه ندهند این مدافع حرم افغانستانی در کشور و شهر ما غریبانه تشییع و تدفین شود.

وزیر اطلاعات: نیروهای نظامی و امنیتی آماده باش هستند


وزیر اطلاعات در واکنش به تحولات اخیر ترکیه گفت: مرزها در کنترل کامل است و نیروهای نظامی، امنیتی و اطلاعاتی در حد ضرورت به حال آماده باش درآمده اند.

به گزارش افکارنیوز، حجت الاسلام سید محمود علوی وزیر اطلاعات کشورمان در واکنش به تحولات اخیر ترکیه گفت: مرزها در کنترل کامل است و نیروهای نظامی، امنیتی و اطلاعاتی در حد ضرورت به حال آماده باش درآمده اند.

وزیر اطلاعات در ادامه گفت: برای ترکیه آرزوی امنیت و ثبات می کنیم.